Kategorizácia pracovných činností podľa stupňa náročnosti práce a minimálne mzdové nároky - Macková, Zuzana
Rozbor dohodnutia kategorizácie pracovných činností podľa stupňa náročnosti práce, ako aj dohodnutia minimálnej mzdy pre jednotlivé mzdové kategórie v kolektívnej zmluve najmä v nadväznosti na platnú právnu úpravu medzinárodných organizácií, ktorou je SR viazaná a v zmysle Ústavy SR má prednosť pred vnútroštátnou platnou právnou úpravou.