Povinnosti v podnikaní a sankcie - Mintál, Ján
Pokračovanie príspevku o základných povinnostiach a sankciách v podnikaní. Základné povinnosti zamestnávateľov a prislúchajúce sankcie v zmysle Zákonníka práce.