Od vize přes strategii a BSC k výsledkům - Náhlovský, Pavel
Využitie metodiky BSC (balanced scorecard) ako nástroja pre uskutočnenie vízie a stratégie firmy. Štyri kvadranty BSC: financie, zákazník, učenie sa a rozvoj a procesy. Ako stanoviť ukazovatele BSC. Uplatnenie BSC v oblasti ľudských zdrojov. Prínosy pre firmu z uplatnenia metodiky BSC.