Vývoj výkonnosti podniků v nefinanční sfére v České republice - Kislingerová, Eva
Vývoj výkonnosti nefinančných podnikov v ČR v období 1993-2003 a základné zmeny, ku ktorým došlo. Proces adaptácie podnikov na nové podmienky a na nové prostredie. Autorka použila sústavu ukazovateľov, ktoré pokrývajú všetky podstatné oblasti výkonnosi, a to rentabilitu, likviditu, zadlženosť a aktivitu. Pozitívny posun vo fungovaní podnikov oproti minulosti.