Reflexe změn společensko-ekonomického prostředí v podnikatelské sféře - Veber, Jaromír
Kľúčové zmeny spoločensko-ekonomickej reality posledných desaťročí. Nový pohľad na konkurenčnú výhodu a na dosahovanie výrobnej produktivity. Produktívnym faktorom sa stali vedomosti. Globalizačné tendencie, nestabilita a turbulencia prostredia. Zmeny v trhovom prostredí a ich vplyv na meranie výkonnosti. Nový pohľad na hodnotenie dielčej výkonnosti firmy. Zmeny by mali nájsť zásadný odraz v manažérskych prístupoch.