Organizační kultura českých firem vztah mezi organizačními hodnotami a normami chování - Franková, Emilie
Organizačná kultúra českých firiem - výskum, ktorého dielčie výsledky sú v príspevku prezentované. Identifikácia obsahových zložiek organizačnej kultúry českých výrobných firiem na úrovni organizačných hodnôt a noriem chovania. Súvislosti medzi obsahovými zložkami organizačnej kultúry. Výskum bol robený na základe na základe dotazníka.