Marketingové plánování malého a středního podniku - Havlíček, Karel
Piliere marketingového plánu malého a stredného podniku (MSP). Analýza SWOT na popísanie stavu, príležitostí a rizík obchodného a marketingového úseku, resp. celého podniku. Podnikové ciele stanovené metódou SMART. Stratégia plnenia cieľov. Kontrola plnenia cieľov.