Aplikácia medzinárodných účtovných štandardov vo výučbe účtovníctva na vysokých školách ekonomického zamerania - Kovalčíková, Antónia
Podrobná analýza súčasných teoreticko-metodologických prístupov k riešeniu zásadných problémov účtovníctva vrátane analýzy aplikácie medzinárodných účtovných štandardov v národnej úprave účtovníctva SR.