Teoreticko-metodologické problémy účtovníctva Slovenskej republiky v procese zosúlaďovania s právom Európskej únie - Šlosárová, Anna
Teoreticko-metodologické problémy účtovníctva súvisiace s pokračujúcou harmonizáciou práva Slovenskej republiky s právom Európskej únie. Analýza implementácie IAS/IFRS do právnej úpravy účtovníctva v SR.