Prístupy k účtovaniu a vykazovaniu podnikových kombinácií (akvizície, fúzie) a ich vplyv na finančnú situáciu prezentovanú v účtovnej závierke podniku - Sklenka, Miloš
Problematika účtovania a vykazovania podnikových kombinácií (akvizície, fúzie) v podmienkach SR na teoretickej úrovni v nadväznosti na možnosti aplikácie získaných výsledkov v praxi.