Možnosti implementácie informačných technológií a prostriedkov výpočtovej techniky do výchovno-vzdelávacieho procesu v školskom a mimoškolskom vzdelávaní v oblasti účtovníctva - Vašeková, Miroslava, 1978-
Informácia o riešení grantovej úlohy, ktorej cieľom bola analýza súčasného stavu výchovno-vzdelávacích postupov pri výučbe účtovníctva. V rámci grantu bol vytvorený e-learningový kurz Účtovníctvo A.