Účtovanie o emisných kvótach - Baláž, Ondrej
Zákon č. 572/2004 Z.z. o obchodovaní s emisnými kvótami a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 733/2004 Z.z. upravil postup pri obchodovaní s emisnými kvótami skleníkových plynov a ďalšie skutočnosti vyplývajúce z Kjótského protokolu v SR. Uvedenú problematiku bolo potrebné vyriešiť po účtovnej aj po daňovej stránke.