Účtovné zachytenie úrokových derivátov - Markovič, Peter, 1974-
Pojem, podstata a základ derivátu. Účtovné zachytenie tých derivátov, pri ktorých je predmetom obchodovania úroková sadzba. Podoby úrokových derivátov. Praktické príklady.