Finančný lízing v jednoduchom účtovníctve v kocke - Lišková, Ľudmila
Pojem finančný prenájom v zmysle zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Dôležité zmeny pri finančnom lízingu platné od 1.1. 2004. Praktické príklady.