Virtuální týmy, sítě týmů - Kašparová, Eva
Popis špecifických charakteristík práce prostredníctvom informačných technológií. Dôraz je kladený na metodiku odbornej prípravy pracovníka pre prácu vo virtuálnych tímoch. Organizačné výhody vytvárania siete tímov. Dodržiavanie základných princípov pre úspešnosť siete tímov.