Teoreticko - metodologické prístupy k riešeniu a účtovnému zobrazeniu dlhodobého majetku, finančného majetku a výsledku hospodárenia v národnej úprave SR a v IAS/IFRS - Baštincová, Anna
Informácie o vedeckom projekte KEGA, ktorého cieľom bola analýza, komparácia a syntéza súčasných teoretických a metodologických prístupov k riešeniu problémov v národnej úprave účtovníctva SR.