Význam ekonomickej vedy pre úspešnú realizáciu transformačného procesu a ekonomických reforiem - Sivák, Rudolf, 1955-
Teoretická a praktická dimenzia procesu transformácie ekonomiky Slovenska a realizácie ekonomických reforiem. Miesto a úloha ekonomickej vedy v transformačnom procese a v transformačnom období.