Plnenie maastrichtských kritérií v krajinách V4 (Za koľko rokov dosiahnu krajiny V4 priemernú životnú úroveň v krajinách EÚ 25?) - Ivaničová, Zlatica
Formulácia maastrichtských kritérií. Cenová stabilita. Fiškálny deficit. Úrokové miery.Vývoj výmenného kurzu. Zhodnotenie plnenia maastrichtských kritérií.Vývoj makroekonomických ukazovateľov.