Nominálna a reálna konvergencia cenovej hladiny v Slovenskej republike - Surmanová, Kvetoslava
Kritériá reálnej konvergencie. Maastrichtské kritériá. Nominálna konvergencia. Rozdiely medzi hodnotou konvergenčného kritéria a harmonizovaným indexom spotrebiteľských cien.