E-Learning: education on the internet, learning management systems - Závodný, Peter
Problematika elektronického vzdelávania aj prostredníctvom internetu. Skúsenosti s používaním voľne dostupného e-elearningového systému Claroline a jeho domestikácia, systémom Moodle a WebCT, ako aj návody, ako vyberať e-learningový systém.