Účtovníctvo komerčných a zdravotných poisťovní - Juhászová, Zuzana, 1970-
Problematika poistných zmlúv a zjednocovania účtovných pravidiel v podmienkach európskeho poisťovníctva v oblasti účtovníctva komerčných poisťovní. Účtovníctvo zdravotných poisťovní (zmeny v roku 2005).