Špecifické problémy účtovníctva bánk - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Identifikácia a analýza špecifických problémov z oblasti účtovníctva bánk. Zmeny, ktoré priniesli nové opatrenia NBS o kategorizácii peňažných pohľadávok bánk z titulu poskytnutých úverov a dlhových cenných papierov držaných do splatnosti.