Systém plánování ve společnosti Energetika Třinec - Powetzová, Ester
Charakteristika spoločnosti Energetika Třinec, a.s. Proces plánovania v spoločnosti. Bilančné plánovanie. Proces finančného plánovania. Výkaz ziskov a strát. Súvaha. Výkaz cash flow.