Time-driven activity based costing jako součást manažerského informačního systému - Coners, André
Ukážka architektúry manažérskeho informačného systému na príklade produktu PROZESSMANAGER. Zaradenie Time-driven ABC systémov v rámci indormačného systému podniku. Implementácia Time-driven ABC. Manažérsky kokpit.