Účtovníctvo verejného sektora a jeho harmonizácia vo výučbe účtovníctva - Kordošová, Alena, 1970-
Špecifické problémy účtovníctva verejného sektora, jeho rozšírenie o získané poznatky v procese medzinárodnej harmonizácie a využitie moderných didaktických prostriedkov vo výučbe účtovníctva na Ekonomickej univerzite v Bratislave.