Teoretické problémy účtovania zásob verejného sektora - Kordošová, Alena, 1970-
Analýza súčasných teoreticko-metodologických prístupov k riešeniu zásadných problémov účtovníctva nepodnikateľských subjektov v národnej - slovenskej právnej úprave účtovníctva. Analýza implementácie IPSAS do právnej úpravy účtovníctva v SR.