Teoretické a metodologické aspekty účtovníctva - Krasňanská, Jarmila
Informácia o pôsobení v dvoch výskumných projektoch so zameraním na oblasť finančného majetku a využitím moderných didaktických prostriedkov a informačných technológií vo výučbe účtovníctva a analýzu súčasného stavu vybraných oblastí účtovníctva podnikateľských subjektov a jeho využitie pre potreby finančného riadenia.