Aplikácia medzinárodných účtovných štandardov vo výučbe predmetu "účtovníctvo" a "účtovníctvo komerčných poisťovní" v súvislosti s prechodom na IAS/IFRS - Meluchová, Jitka, 1965-
Výsledky vedecko-výskumnej činnosti v rámci projektu KEGA. Skúmanie metodologických prístupov k riešeniu vecných problémov účtovníctva v medzinárodných účtovných štandardoch a ich aplikácia v pedagogickom procese s využitím moderných didaktických prostriedkov.