Akvizícia a fúzia - podnikové kombinácie podľa IAS/IFRS - Parišová, Renáta, 1977-
Vedecko-výskumná činnosti v rámci projektu MVTS - Metódy účtovania akvizícií a fúzií podnikov a projektu KEGA - Aplikácia medzinárodných účtovných štandardov vo výučbe účtovníctva na vysokých školách ekonomického zamerania. Problematika podnikových kombinácií podľa IAS/IFRS. Prijatie nového štandardu IFRS 3 Podnikové kombinácie. Zmeny v identifikácii podnikovej kombinácie.