Proces privatizace v ČR na počátku 90. let 20. století - Fišera, Ota
Hospodárska situácia českej ekonomiky na sklonku komunizmu. Transformácia ekonomiky a zvolená cesta privatizácie. Kupónová privatizácia, najzaujímavejšia a najdiskutabilnejšia oblasť českej transformácie. Reštitúcia, malá privatizácia, veľká privatizácia. Privatizačné fondy. Privatizácia bánk. Hodnotenie kupónovej privatizácie. Niekoľko názorov na dôsledky na české hospodárstvo.