Ekonomika nadačních subjektů - Hyánek, Vladimír
Problematika ekonomiky nadačných subjektov. Zdroje aktivít súčasných nadačných subjektov. Filantropia ako verejný statok. Typológia nadačných subjektov. Rozlíšenie skupín nadácií podľa účelu. Rozlíšenie podľa typu zakladateľa. Typológia českých nadačných subjektov. Majetok českých nadačných subjektov. Závery výskumu.