Soutěžní politika České republiky po vstupu do Evropské unie, otázka suverenity - Hynková, Vendula
Problematika hospodárskej súťaže po vstupe Českej republiky do EÚ. Ochrana súťažného prostredia pred vstupom do EÚ v podmienkach ČR. Súťažná politika v Európskej únii. Reformovaná súťažná politika členských krajín ES, právomoci súťažných úradov členských krajín a právomoci Komisie ES. Problematika spájania súťažiteľov. Orázka verejnej podpory. Verejné zákazky.