IAS/IFRS - Požadavky na zveřejňování - Hruška, Vladimír
Povinne zverejňované informácie podľa IAS/IFRS. IAS 40 - Investície do nehnuteľností. Cieľom štandardu je predpísať účtovné riešenie investícií do nehnuteľností a súvisiace požiadavky na zverejňovanie. Zverejňovanie pre model oceňovania reálnej hodnoty. Zverejňovanie pre model oceňovania obstarávacími nákladmi.