Zamyslenie sa nad súčasným obsahom vybraných ekonomických ukazovateľov (problémy, nejasné miesta, pripomienky, námety) - Chajdiak, Jozef
Problémy merania výsledkov ekonomickej činnosti. Peňažné jednotky. Ukazovatele produkcie. Moment realizácie produkcie. Nepriame dane. Obsah ukazovateľa pridaná hodnota. Vlastné imanie. Odpisy.