Ako podnikať
Z obsahu: Byrokratický čin roka 2006 - ročné zúčtovanie. Odpovede na otázky čitateľov Trendu k ročnému zúčtovaniu. Efektívny predajca - nákupné motívy. Veľké firmy sa bez podnikových novín nezaobídu. Poradenstvo.