Recenzia publikácie "M. Jakubec, P. Kardoš, M. Kubica: Riadenie hodnoty podniku" - Szilágyi, Mikuláš
Autor recenzie navrhuje pri ďalšom vydaní knihy zameniť podnázov "Ako rýchle a ľahko ohodnotiť podnik" slovami "Ako ľahko a rýchlo urobiť skúšku z predmetu Riadenie hodnoty podniku". Kniha má 8 kapitol, je rozhodne prínosom v oblasti ekonomickej znaleckej literatúry.