Finančná situácia potravinárskeho priemyslu v Slovenskej republike a vyhodnotenie finančnej pozície vybraného podniku v tomto odvetví - Šnircová, Jana, 1971-
Význam a metódy analýzy finančnej situácie odvetvia. Analýza finančnej situácie potravinárskeho priemyslu v SR. Využitie odvetvovej analýzy na určenie finančnej pozície podniku v odvetví.