Vývoj a zmeny životných podmienok obyvateľstva Slovenskej republiky v transformačnom procese - Bukvay, Róbert
Vývojové charakteristiky obyvateľstva a domácností. Vývoj úrovne a kvality bývania. Členenie domácností podľa počtu, druhu a veľkosti. Regionálne členenie.