Špecifiky ohodnocovania malých podnikov - Kardoš, Peter
Analýza problémových okruhov, ktoré vznikajú pri ohodnotení majetku malého podniku, resp. podniku jednotlivca. Návrh spôsobov (metód) ohodnotenia tohto špecifického typu podniku. Charakteristika a špecifiky malého podniku. Metódy ohodnocovania malých podnikov.