Ďalšie vzdelávanie v podniku, význam tímového učenia a manažment kariéry - Matulčíková, Marta, 1964-
Druhy vzdelávacích aktivít zabezpečovaných zamestnávateľskými subjektami z hľadiska dôležitosti a počtu školených zamestnancov. Ďalšie profesijné vzdelávanie. Tímové učenie. Kariérové poradenstvo a ďalšie vzdelávanie v podniku.