[Budoucnost peněz] - Gonda, Vladimír
Recenzovaná publikácia Budoucnost peněz predstavuje odvážnu analýzu ekonomických, politických, sociálnych a kultúrnych dosahov peňažného systému. Skladá sa z dvoch častí, ktoré sa ďalej členia na štyri, resp. päť kapitol.