[Ekonómia v novej ekonomike] - Masárová, Helena
Recenzia na učebnicu Ekonómia v novej ekonomike. Obsah učebnice je rozdelený do 40 kapitol, zaradených do siedmich častí, doplnený je terminologickým slovníkom a menným a vecným registrom. Autori učebnice sa snažili podať výklad základných ekonomických problémov v podmienkach prebiehajúcich globalizačných procesov.