Softvérová podpora systémov Flow Shop - Brezina, Ivan, 1963-
Logistický informačný systém. Základná schéma manažérskeho informačného systému. Kontinentálne chápanie CIM ( Computer Integrated Manufacturing). Systémy Flow Shop ako súčasť logistiky výroby. Použitie kvantitatívnych metód vo výrobnej logistike. Algoritmy na riešenie systémov Flow Shop. Program Flow Shop. Proces komunikácie medzi klientom a serverom pri výpočte úlohy. Porovnanie efektívnosti jednotlivých metód.