Keď vírus pomáha - Frey, Petr
Virálny marketing je schopnosť získať zákazníkov tak, aby si sami medzi sebou povedali o danom výrobku, službe alebo webovej stránke. Namiesto náročnej prípravy marketingovej kampane, tu je možnosť poslať niečo atraktívne cez internet. Pasívna a aktívna forma virálneho marketingu. Za virálnu správu možno považovať posolstvo s reklamným obsahom, ktoré je pre osoby, ktoré s ním prídu do kontaktu natoľko zaujémavé, že ho samovoľne a vlastnými prostriedkami šíria ďalej. Hlavnou formou virálneho marketingu je forma elektronickej pošty. Hlavné obmedzenia. Výhody a nevýhody virálneho marketingu.