Elektronický podpis - súčasť elektronických služieb - Cárachová, Magdaléna
Výhody elektronického spracovávania dát oproti tradičným papierovo orientovaným modelom. Pojem elektronický podpis. Technologická stránka elektronického podpisu. Princípy bežnej komunikácie - šifrovanie. Kryptografia - veda o šifrovaní. Bezpečnosť súkromného kľúča. Zariadenia na zabezpečenie elektronického podpisu. Certifikačná autorita a jej fungovanie.