Analýza Chain Ladder metód vyššieho rádu pre odhad technických rezerv na poistné plnenia - Fecenko, Jozef
Problematika metód a techník odhadu rezerv na poistné plnenia z poistných udalostí. Cain Ladder metódy. Opodstatnenosť použitia a porovnanie Chain Ladder metód vyššieho rádu.