Nový zákon o bezpečnosti a ochrane zdravia s komentárom - Tichý, Miroslav
Zákon č. 124/2006 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci nahrádza zákon z roku 1996, ktorý už v súčasnosti nebol vyhovujúci. Prijatie tohto zákona vytvorilo právny základ pre prebudovanie systému organizovanej starostlivosti o bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci občanov v duchu ich ústavne zakotvených práv. Komentár k jednotlivým paragrafom tohto zákona.