Internet a eCRM - Vaculík, Juraj
Výhody softvérového riešenia CRM (Customer relationship management). Outsourcing informačnej a komunikačnej technológie. Application service provider - ASP ako moderná a perspektívna cesta prevádzkovania počítačových aplikácií. CRM a business intelligence. Multidimenzionálny charakter aplikácie business intelligence.