Seminár - úloha, funkcie a metodické aspekty - Táncošová, Judita
Úlohy a funkcie seminára v procese výučby. Druhy seminárov a ich charakteristika. Charakteristika 13 foriem vedenia seminárov. Učiteľova príprava na seminár.