Predbežná spoločnosť s ručením obmedzeným - Fekete, Imrich
Osobitné postavenie spoločnosti medzi založením a vznikom. Právna subjektivita predbežnej spoločnosti. Konanie zakladateľov spoločnosti pred jej vznikom.. Úkony, ktoré súvisia so vznikom spoločnosti, ktoré boli uzavreté s odkladacou podmienkou. Správa splatených vkladov. Prenájom priestorov v budúcom sídle spoločnosti. Získanie podnikateľského oprávnenia.